Aangesloten leden

Lid worden van Elan

Alle zorgondernemers of organisaties die kleinschalige of gezinsachtige woonzorg bieden kunnen lid worden van de coöperatie. Als je lid bent van Elan, blijf je een zelfstandige zorgaanbieder en heb je  de complete verantwoordelijkheid en regie over je eigen instelling. Elan staat verbonden met de hoogste zorgkwaliteit. Een van de doelen is ook het gezamenlijk aanbesteden. Om dit nauwkeurig te doen moet de coöperatie over de volledige informatie beschikken van de aangesloten woonzorgaanbieders. Dit gaat in ieder geval over de volgende gegevens:

Tarieven

Alle leden van Elan betalen samen de vaste kosten van de coöperatie. Hoe meer leden, hoe minder je betaalt. En daarnaast geldt: hoe meer organisatietaken de leden zelf oppakken, hoe minder kosten er bovenop de vaste kosten komen. Verder wordt tot extra kosten pas besloten, wanneer de leden hiermee akkoord zijn.

Vooralsnog werken de bestuursleden vrijwillig voor Elan. De kosten om je in 2024 bij Elan aan te sluiten zijn €500. Dit is geld dat we reserveren voor de kosten van 2024. We zullen daarmee ook een kleine buffer opbouwen. Wat overblijft, wordt terug uitgekeerd aan de leden.

De kosten die in 2021 – 2023 gemaakt zijn betreffen: website, bank, notaris, accountant, verzekeringen, aanbesteding en jaarrekening en natuurlijk de workshops en cursussen.

Tijdens de jaarlijkse ledenvergadering wordt gereflecteerd op de contributie om eventuele veranderingen door te voeren.

0
Huidig ledenaantal Elan

Inschrijven

Wil je je inschrijven? Download dan hier het inschrijfformulier en stuur het ingevuld op naar info@elanzorg.org.

Wil je eerst meer weten? Vul dan onderstaand contactformulier in.

Contact

Bestuur van Elan

Het bestuur van Elan wordt gevormd door:

  • Mascha de Vries (voorzitter)
  • Tom Boensma (penningmeester)
  • Mark de Vries (secretaris)
  • Daphne Godefroy (bestuurslid)